Вершкове масло - 120 г
Молоко - 40 мл
Яйце - 3 шт.
Цукор - 165 г
Розпушувач - 1,5 ч. ложки
Мука - 150 г
Абрикоси - 12 шт. (у мене дуже крупні абрикоси)
М*яке вершкове масло розтерти з цукром. Додати по черзі яйця, кожного разу добре розмішуючи. Влити молоко. Додати муку з розпушувачем. Отримується густувате тісто.
Дно форми вистеляю пергаментом, який (разом із боками форми) змащую олією. Виливаю тісто. Зверху викладаю половинки абрикос. Бажано їх не притискувати - я цього разу притисла, то вони повністю покрились тістом і сіли на дно пирога.
Випікаю в розігрітій до 180 градусів духовці до готовності (орієнтовно 30-40 хв).
Немає коментарів:
Дописати коментар