Цибуля - 1,5 кг
Олія - 0,5 л (в основному для обсмажування)
Куряче філе - 2 кг
Часник - 2 голівки
Томатна паста - 0,5 л
Сіль - 2 ст. ложки з невеликою гіркою
Цукор - 100 г
Оцет 9% - 150 г
Баклажани чищу від шкірки, нарізаю кубиками і тушкую до готовності, доливаючи за потребою воду (починаю з 1 склянки).
Куряче філе відварюю протягом 10-15 хвилин, нарізаю кубиками.
Обсмажую нарізану півкільцями або крупними кубиками цибулю.
Все змішую, додаю чавлений часник, томатну пасту, сіль, цукор, оцет (якщо залишилася олія, можна влити і її). На невеликому вогні тушкую 1 годину. Розкладаю в стерилізовані банки, закатую, перевертаю, вкутую.
Вихід 10 півлітрових баночок.
Джерело
Вихід 10 півлітрових баночок.
Джерело
Немає коментарів:
Дописати коментар