Сіль - 1 ч.ложка
Олія - 1,5 ст. ложки + для смаження
Часник - 6 великих зубків
Зелень кропу
Оцет 9% - 1,5 ст. ложки
Кабачки нарізати кружальцями завтовшки 0,5-1 см, посолити. Обсмажити на олії до золотистого кольору.
В кожну півлітрову баночку на дно покласти подрібнений кріп та розчавлений (бажано не через часничницю) зубок часнику.
Закласти смажені кабачки так щільно, щоб з них виділявся сік.
Зверху покласти ще 1 розчавлений зубок часнику. Додати в кожну банку по 0,5 ст. ложки олії.
Стерилізувати 25 хвилин.
Після стерилізації в кожну баночку додати по 0,5 ст. ложки оцту. Закатати і вкутати на ніч.
Вихід - 3 півлітрові баночки.
Рецепт від Поліни Польни (група "Рецепти для коліжанок" у ФБ)
Немає коментарів:
Дописати коментар