Помідори - 5 шт.
Перець солодкий - 5 шт.
Цибуля - 2 великих або 3-4 середніх
Огірки - 5 середніх
Оцет 9% - 5 ст. ложок
Сіль - 2,5 ч. ложки
Часник - 3 великих зубки
Свіжа петрушка
У баночки на дно кладу шарами:
- цибулю півкільцями,
- тоненькі полоски солодкого перцю,
- нарвана (не різана) петрушка й посічений часник,
- морква, натерта на корейську тертку,
- помідори тоненькими півкільцями,
- огірки півкільцями без шкірки.
У кожну півлітрову баночку додаю 1 ст. ложку оцту, 0,5 ч.ложки солі, 1 ч.л. цукру. Заливаю банки крутим кип*ятком, накриваю їх кришками, ставлю в гарячу воду і на невеликому вогні тримаю 15 хвилин з моменту, коли поставила на вогонь.
Виймаю, закатую, перевертаю, вкутую.
А взимку.... зливаєте рідину, і:
1) додаєте олії, перемішуєте, або
2) додаєте майонезу, перемішуєте, або
3) додаєте майонезу, шинку чи м*ясо, сухарики, перемішуєте...
...і смакуєте!!!
А взимку.... зливаєте рідину, і:
1) додаєте олії, перемішуєте, або
2) додаєте майонезу, перемішуєте, або
3) додаєте майонезу, шинку чи м*ясо, сухарики, перемішуєте...
...і смакуєте!!!
Немає коментарів:
Дописати коментар