субота, 10 серпня 2019 р.

Крем-пломбір для торту


Сметана 20% - 700 мл
Ванілін - 3 г
Цукор - 220 г 
Мука - 6 ст. ложок 
Яйця - 2 шт.
М*яке вершкове масло - 240 г 
Сметану, цукор, ванілін, яйце та муку змішати в однорідну масу. Поставити на водяну баню і, постійно помішуючи, томити до загустіння, тобто до того моменту, коли в кремові буде залишатися слід від ложки. Охолодити.
Збити масло і, продовжуючи збивати, частинами додати до нього охолоджений крем. Готовий крем повинен бути пишним. 
На фото - сирний торт "Вікторія" з крем-пломбіром. 

Рецепт від Natalya Dyakun (група "Рецепти для коліжанок)" у ФБ)
 

Немає коментарів:

Дописати коментар