пʼятниця, 9 серпня 2019 р.

Запечена фарширована скумбрія

Скумбрія - 2 шт.
Морква - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Гриби - 2-4 шт. залежно від розміру
Сир твердий - 100 г
Велику скумбрію розрізати по хребту, відрізати голову, обережно вийняти хребет з кістками і нутрощі, промити, посолити й поперчити.
Дрібно нарізати цибулю, натерти тоненько морквинку, додати печериці (необов*язково) і злегка протушкувати. Охолодити. Додати натертого твердого сиру.
Тушку риби начинити, замотати нитками і в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Нарізати холодну (краще, щоб ніч полежала у холодильнику) на порційні шматочки. 

Рецепт від Мирослави Крутій (адміністратор групи  "Рецепти для коліжанок)" у ФБ)

Немає коментарів:

Дописати коментар