четвер, 22 серпня 2019 р.

Смачна підлива до каші/макаронів

Сьогодні готувала підливу до каші: 
Шматочки сала із проріззю злегка підсмажила на сковороді, додала туди курячі шлуночки, накрила кришкою і тушкувала все разом до напівготовності шлунків (один раз долила водички). Коли вода википіла і залишився лише жир, додала нарізану соломкою цибулю, злегка обсмажила, додала нарізану соломкою моркву, разом протушкувалися, доки не підготувала суміш із помідорів та перцю. Помідори та болгарський перець перебила за допомогою блендера в однорідну масу, вилила її на сковороду і тушкувала разом з шлунками та морквою/цибулею (під кришкою) хвилин 40 на малесенькому вогні (чим довше тушкується, тим красивіший вигляд - глянцевий - у підливи). За 5 хвилин до кінця тушкування довела все до смаку: додала 2 ст. ложки сметани, сіль, мелений перець, цукор, посічену зелень петрушки й кропу та часник. 
(Фото зробила після того, як підлива деякий час постояла в холодильнику, тому місцями вже встигла утворитися застигаюча жирова плівочка)

Немає коментарів:

Дописати коментар