Печериці (шампіньйони) - 1 кг
Червоний солодкий перець - 1 кг
Морква - 1 кг
Цибуля - 1 кг
Цукор - 200 г
Оцет 9% - 200 мл
Перець - за смаком
Сіль - за смаком (орієнтовно 2 повні ложки, але кожен вирішує для себе сам)
Олія для обсмажування (орієнтовно 1-1,5 склянки)
Помідори нарізати кружальцями, перець - соломкою, змішати, посолити, залишити на 20 хв.
Моркву натерти на крупній тертці, цибулю порізати соломкою, гриби - пластинками (дольками). Моркву і цибулю злегка обсмажити.
Перець, помідори, моркву, цибулю та сирі гриби змішати, додати цукор, оцет, сіль та перець. Тушкувати на невеликому вогні 30 хвилин.
Потім салат розкласти у підготовлені банки і стерилізувати ще 30 хвилин.
Вихід - 8 півлітрових баночок.
Немає коментарів:
Дописати коментар