Перець гострий - 7-8 шт (середній) або за смаком
Перець духмяний -5-7 горошин
Часник - 2 великі головки
Сіль - 1 столова ложка
Цукор - 0,5 кг
Олія - 0,5 л
Оцет 9% - 200-250 мл
Томатна паста - 300 г
Томатна паста - 300 г
Перець солодкий і гострий перемолоти (блендер, м*ясорубка, комбайн).
З цукру, солі, оцту та олії зварити маринад. Додати в нього перемелену масу. Варити на невеликому вогні 30 хв.
Додати чавлений часник, томатну пасту та духмяний перець. Варити 10 хв.
Розкласти у підготовлені банки. Стерилізувати 10-15 хвилин.
Вихід - 6-7 півлітрових баночок.
Сьогодні робила половину порції, переплутала дозування олії та оцту. Додала всього 0,5 склянки олії, але 250 мл оцту. Не кисло, а смачно!
Немає коментарів:
Дописати коментар