субота, 7 вересня 2019 р.

Торт на основі студентського пирога

Яйця - 3 шт.
Цукор - 1 склянка
Кефір - 0,5 л 
Олія - 6 ст. ложок
Густе варення - 4 ст. ложки
Сода (гашена оцтом) - 1 ст. ложка
Борошно - 4 склянки
Горіхи, родзинки (за бажанням)
Всі інгредієнти змішала. Форму застелила пергаментом, попередньо змащеним олією. Тісто вилила у форму (велику - розмір  35х35 см) і випікала при 150-160 градусах 40 хвилин.
Після охолодження розрізала навпіл (отримується два пироги розміром 17х35), кожну частину розділила на два пласти.
Зробила сметанний крем, перемазала коржі, отримала два чудові тортики.

Немає коментарів:

Дописати коментар