понеділок, 21 жовтня 2019 р.

Салат "Рубіновий"

Редиска - 8 шт.
Яйця - 2 шт.
Сметана або кефір - 1 ст. ложка
Цукрова пудра - 1/4 чайної ложки
Оцет - 1 ч.ложка
Олія - 2-3 ст. ложки
Сіль
Зелень
Редиску помити й тоненько нарізати кільцями або півкільцями.
У 2 зварених яєць відділити білок від жовтка. Білки нарізати соломкою, змішати з редискою. Жовтки розтерти із сіллю і змішати зі сметаною чи кефіром. Додати цукрову пудру, оцет, олію, сіль за потребою. Суміш збити і полити редиску.
Готовий салат можна прикрасити зеленню кропу чи петрушки та фігурно нарізаною редискою.


Немає коментарів:

Дописати коментар