четвер, 24 жовтня 2019 р.

М*ясний рулет із сиром


М*ясний фарш - 500 г
Твердий сир - 150 г
Яйце - 3 шт.
Часник - 1-2 зубки
Сіль
Перець мелений
Молоко - 250 мл
Борошно - 250 г
Фарш посолити, поперчити, додати 1 яйце, подрібнений часник і добре вимішати. Викласти тонким шаром на харчову плівку.
Посипати фарш натертим на крупну тертку сиром. Притиснути сир до фаршу.
За допомогою плівки акуратно скрутити фарш у рулет, загорнути його в плівку і покласти до морозильної камери на 2-4 години (залежить від товщини рулету).
Приготувати кляр: до консистенції густої сметани змішати 2 яйця, молоко та борошно. За бажанням - посолити.
Мерзлий рулет нарізати шматочками завтовшки 1-1,5 см. Кожен шматочок вмочити в кляр і обсмажити з обох сторін.

Немає коментарів:

Дописати коментар