Морква (сира) - 1 велика або 2 середні
Кукурудза, горошок (консервовані) - по 150 г або 300 г чогось одного
Сир твердий - 250-300 г
Зелень кропу
Сіль, перець - за смаком
Куряче філе відварити у злегка підсоленій воді, нарізати крупними кубиками.
Сир і моркву натерти на крупну тертку.
Зелень кропу дрібно нарізати.
Додати кукурудзу та горошок. Все змішати і викласти у форму, дно якої застелене пергаментом (боки форми змастити олією). Добре "притрамбувати" (ущільнити) ложкою.
До сметани додати сіль та перець (я цього разу брала йогурт Грецький (Молокія), але додавала до нього ложку рідкої сметани, бо то занадто густий). Сметанним соусом полити верх "пирога", розрівняти соус по всій поверхні.
Поставити в духовку на 25-30 хвилин при температурі 160-170 градусів.
Нарізати лише після повного охолодження!!!
Рецепт від Кудрі Інни (Велика Виска)
Рецепт від Кудрі Інни (Велика Виска)
Немає коментарів:
Дописати коментар