Кефір - 1 склянка (180 г)
Цукор - 1 склянка (180 г)
Сода - 0,5 ч.ложки
Мука - 1,5 склянки
Ванільний цукор або ваніль (за смаком)
Вишні без кісточки - 0,5 склянки
Яйця добре збиваю з цукром. Додаю кефір, муку, соду (або розпушувач), ванілін. Акуратно перемішую - тісто, як густа сметана.
Дно форми вистеляю змащеним олією пергаментом. Виливаю половину тіста, зрідка розсипаю вишні, на них розкладаю тонко нарізані пластинки яблук (зі шкіркою), посипаю цукром (якщо яблука з кислинкою), за бажанням можна посипати й корицею. Зверху знову зрідка розкладаю вишні і заливаю другою половиною тіста.
Цього разу збивала вершковий крем (з додаванням желатину) і збирала такий собі торт)))
Немає коментарів:
Дописати коментар