неділя, 10 листопада 2019 р.

Шоколадно-горіхово-вишневий пиріг


Маргарин - 200 г
Цукор - 180 г
Ванільний цукор - 1 пак.
Яйця - 4 шт. (білки збити окремо)
Кориця - 1 ч.л.
Ром - 2-3 ст. ложки (я додавала коньяк) 
Мелені горіхи - 125 г 
Шоколадна стружка - 100 г (терла шоколад на тертку)
Мука - 125 г
Порошок для печива - 1 ч.ложка 
Вишні (свіжі або консервовані) - 0,5 склянки
Окремо збити білки. Решту інгредієнтів збити, додаючи все поступово (маргарин розтопила).
Обережно змішати із збитими білками.
Дно форми (35х25 см) застелила пергаментом, боки змастила олією. Виклала тісто, розрівняла поверхню. Зверху виклала вишні.
Випікала 30 хвилин при 180 градусах і 15 хвилин - при 150-160 градусах.
Готовий пиріг можна посипати цукровою пудрою або полити шоколадною глазур*ю.

Рецепт від Romanija Noack (група "Рецепти для коліжанок" у ФБ)


Немає коментарів:

Дописати коментар