вівторок, 31 грудня 2019 р.

Скумбрія у маринаді (нагадує консерву)

Скумбрія - 2 шт.
Цибуля - 2 шт.
Для маринаду:
Вода - 400 мл
Сіль - 2 ч.л.
Цукор - 2 ч.л.
Оцет 9% - 70 мл
Олія - 150 мл
Приправа для риби - 2 ч.л.
Мелений коріандр - 1 ч.л.
Суміш перців горошком - 10 горошин
Лаврове листя - 2 шт.
Скумбрію почистити, нарізати шматочками. У каструлю покласти шар цибулі, порізаної півкільцями, шар риби, зверху - цибулю. 
Окремо приготувати маринад: закип*ятити воду зі спеціями, сіллю та цукром. Проварити 2-3 хв, а потім процідити, щоб видалити спеції. Додати оцет і олію. Залити цим маринадом рибу, щоб повністю була покрита. Довести до кипіння і варити 7-8 хвилин. Накрити кришкою та зняти з вогню. Захолодити і можна відразу подавати до столу або ж зберігати в холодильнику у цьому ж маринаді.

Рецепт від Марини Гармаш (Рецепти для коліжанок)

Немає коментарів:

Дописати коментар