Перець гіркий червоний - 150 г
Часник - 50 г
Яблучний оцет - 200 г (або столовий 9% - 130 г)
Цукор - 200 г
Вода - 200 г
Сіль - 1 ч.л.
Кукурудзяний крохмаль - 1 ст.л.
Перець солодкий та гіркий разом із часником перемолоти на м*ясорубку.
Додати яблучний оцет, сіль і половину (100 г) води. Довести до кипіння.
Кукурудзяний крохмаль розчинити у залишках (100 г) води, поступово додати до гарячої суміші.
Кип*ятити 7-9 хвилин. Розлити в баночки під закрутку.
Цього разу зробила 4 порції. Вихід - близько 3 л соусу.
Робила не з червоного солодкого перцю, а з жовтого, тому й колір такий, як бачите))) Зате смаааачно!!!
Немає коментарів:
Дописати коментар